Noker JoeFrex Metal S: Posuda za espresso kolačiće

Kompaktna i praktična Noker JoeFrex Metal S: Posuda za espresso kolačiće je jedna od najpopularnijih nokera za istresanje espresso kolačića.

5.300,00 RSD

Šifra proizvoda: 1480764 Kategorija:
Opis

Noker JoeFrex Metal S: Kompaktna i praktična posuda za espresso kolačiće

Noker JoeFrex Metal S: Posuda za espresso kolačiće

Kompaktna i praktična, Posuda za espresso kolačiće – Noker JoeFrex Metal S je jedna od najpopularnijih nokera za istresanje espresso kolačića.

Dizajnirana je sa praktičnošću i efikasnošću na umu. Njegova kompaktna veličina čini ga idealnim dodatkom za svaku kućnu ili profesionalnu kafeteriju. Ova posuda omogućava jednostavno i brzo istresanje korišćenih espresso kolačića, čime se olakšava proces pripreme kafe i održava radna površina čistom.

Izrađena od visokokvalitetnog metala, izuzetno je izdržljiva i otporna na habanje. Njena čvrsta konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu bez deformacija ili oštećenja, čineći je pouzdanim partnerom u svakodnevnoj pripremi espressa.

Funkcionisanje posude je jednostavno. Nakon što pripremite espresso, jednostavno postavite filter na vrh nokera i blago pritisnite. Kolačići će se istresti u posudu, ostavljajući filter čistim i spremnim za sledeću pripremu. Ova brza i efikasna tehnika omogućava neprekidnu pripremu espressa bez gubljenja vremena na čišćenje filtera.

Pored praktičnosti, ističe se i svojim atraktivnim dizajnom. Sa svojim modernim izgledom i čvrstom konstrukcijom, ova posuda je estetski privlačna i doprinosi profesionalnom izgledu svake kafeterije.

Ukratko, ova posuda je neophodan dodatak za svakog ljubitelja espressa. Njena kompaktna veličina, izdržljiva konstrukcija i jednostavno funkcionisanje čine je nezamenjivim alatom u pripremi kafe.

Isporuka

Dostava van teritorije Republike Srbije

  • Dostava van teritorije Republike Srbije se naplaćuje
  • Očekivano vreme dospeća pošiljke do carine zemlje poručioca je do 7 dana
  • Dostavu obavljamo Poštom Republike Srbije
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Molimo Vas da imate u vidu da je pri međunarodnoj isporuci (van teritorije Republike Srbije) primalac pošiljke odgovoran za sve eventualne carinske i druge troškove regulisane zakonima zemlje primaoca, o kojima se možete informisati kod nadležnih službi dotične zemlje.

Dostava na teritoriji Republike Srbije

  • Dostava na teritoriji Republike Srbije se naplaćuje i obavlja se po principu "danas za sutra", a najkasnije u roku od 5 radnih dana. U slučaju akcijskih popusta moguće je produženje roka isporuke i do 10 radnih dana.
  • Dostavu obavljamo u saradnji sa kurirskom službom Bex, Post Express i City Express
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Prilikom uplate otkupnog iznosa, kupac plaća proviziju za usluge novčanog poslovanja (za iznos do 3.500,00 dinara provizija iznosi 45,00 dinara; za iznos uplate preko 3.500,00 dinara provizija iznosi 1% od iznosa uplate).
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Pogledajte još...