Motta gumena podloga za tamper

Motta gumena podloga za tamper je dizajnirana da obezbedi sigurnu osnovu za vaš aparat za kafu, bilo da je to espreso aparat, džezva ili neki drugi uređaj. Njena anti-slip površina sprečava klizanje i drži aparat stabilnim tokom upotrebe. To vam omogućava da bez brige manipulišete sa aparatima, bez rizika od neželjenih pomeranja ili prevrtanja.

3.173,85 RSD

Šifra proizvoda: 1385734 Kategorija:
Opis

Motta gumena podloga za tamper: Sigurna baza za vaš aparat za kafu

Motta gumena podloga za tamper

Gumena podloga Motta je esencijalni dodatak za sve entuzijaste kafe koji žele postići savršenu šoljicu napitka. Ova visokokvalitetna podloga pruža praktičnost, sigurnost i zaštitu tokom procesa pripreme kafe.

Jedna od ključnih prednosti gumene podloge Motta je njena funkcionalnost. Ova podloga je dizajnirana da obezbedi sigurnu osnovu za vaš aparat za kafu, bilo da je to espreso aparat, Džezva ili neki drugi uređaj. Njena anti-slip površina sprečava klizanje i drži aparat stabilnim tokom upotrebe. To vam omogućava da bez brige manipulišete sa aparatima, bez rizika od neželjenih pomeranja ili prevrtanja.

Pored stabilnosti, gumena podloga Motta takođe pruža zaštitu za vašu radnu površinu. Kada pripremate kafu, može doći do prolivanja ili kapljanja tečnosti, što može oštetiti površinu stola ili kuhinjskog pulta. Ova podloga efikasno apsorbuje tečnost i sprečava da se prolije na ostatak površine. Takođe štiti površinu od ogrebotina ili oštećenja koja mogu nastati tokom rukovanja kafom i priborom.

Još jedna značajka gumene podloge Motta je njezina izdržljivost i kvalitet. Napravljena je od visokokvalitetne gume koja je otporna na habanje i dugotrajnu upotrebu. Bez obzira koliko često koristite svoj aparat za kafu, ova podloga će zadržati svoju integritet i obezbediti vam dugoročnu podršku.

Gumena podloga Motta je takođe veoma jednostavna za održavanje. Možete je jednostavno obrisati vlažnom krpom ili je isprati pod tekućom vodom kako biste je očistili od kafe i drugih ostataka. Takođe je otporna na mirise, što znači da neće zadržavati neprijatne mirise kafe tokom vremena.

Praktičnost je još jedna prednost gumene podloge Motta. Njena kompaktna veličina omogućava vam da je lako prenosite i koristite bilo gde u kuhinji. Možete je postaviti na radnu površinu, šank ili bilo koju drugu ravnu površinu koja vam odgovara. Takođe može poslužiti kao odlična podloga za držanje kašika, filtera, šolja ili drugog pribora tokom pripreme kafe.

Ukratko, gumena podloga Motta je nezamenljiv dodatak za sve ljubitelje kafe koji žele sigurnost, zaštitu i praktičnost tokom pripreme svog omiljenog napitka. Investirajte u gumenu podlogu Motta i unapredite svoje iskustvo pri pripremi kafe.

Isporuka

Dostava van teritorije Republike Srbije

  • Dostava van teritorije Republike Srbije se naplaćuje
  • Očekivano vreme dospeća pošiljke do carine zemlje poručioca je do 7 dana
  • Dostavu obavljamo Poštom Republike Srbije
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Molimo Vas da imate u vidu da je pri međunarodnoj isporuci (van teritorije Republike Srbije) primalac pošiljke odgovoran za sve eventualne carinske i druge troškove regulisane zakonima zemlje primaoca, o kojima se možete informisati kod nadležnih službi dotične zemlje.

Dostava na teritoriji Republike Srbije

  • Dostava na teritoriji Republike Srbije se naplaćuje i obavlja se po principu "danas za sutra", a najkasnije u roku od 5 radnih dana. U slučaju akcijskih popusta moguće je produženje roka isporuke i do 10 radnih dana.
  • Dostavu obavljamo u saradnji sa kurirskom službom Bex, Post Express i City Express
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Prilikom uplate otkupnog iznosa, kupac plaća proviziju za usluge novčanog poslovanja (za iznos do 3.500,00 dinara provizija iznosi 45,00 dinara; za iznos uplate preko 3.500,00 dinara provizija iznosi 1% od iznosa uplate).
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Pogledajte još...