Ketler Buono

Hario čajnik je jedan od najboljih prijatelja svakog bariste i koristi se za prokuvavanje vode. Zahvaljujuci svojoj preciznosti i karakteristikama, koristi se pripremanje alternativnih metoda kuvanja kafe kao sto su chemex, v60, aeropress. Njegov tanak izliv omogucava savršenu kontrolu sipanja vode, njenog tempa i toka. Upravo zbog toga, on se izdvaja od svih drugih čajnika. Napravljen je od nerđajućeg čelika i zahvaljujući tome može da traje godinama.

6.700,00 RSD

Šifra proizvoda: 1235047 Kategorija:
Opis

Ketler Buono je vrhunski čajnik koji je postao neizostavan alat za sve prave ljubitelje kafe. Ova inovativna posuda za vodu omogućava precizno zagrevanje vode na odgovarajuću temperaturu, što je ključno za postizanje savršenog ukusa i arome kafe.

Jedna od glavnih prednosti Ketler Buono čajnika je njegova preciznost u zagrevanju vode. Zahvaljujući ugrađenom termometru, možete tačno pratiti temperaturu vode tokom zagrevanja. Ovo je od vitalnog značaja za pripremu različitih vrsta kafe koje zahtevaju određenu temperaturu vode, poput espresa ili pour-over metoda. Sa Ketler Buono čajnikom, možete biti sigurni da će voda biti zagrejana na tačno odabranu temperaturu, što će rezultirati savršenom šoljicom kafe svaki put.

Još jedna prednost Ketler Buono čajnika je njegova izuzetna brzina zagrevanja vode. Zahvaljujući snažnom grejnom elementu, voda se zagreva mnogo brže nego kod tradicionalnih čajnika. To znači da ćete uštedeti dragoceno vreme prilikom pripreme kafe, posebno kada ste u žurbi ili želite da se brzo osvežite šoljicom kafe.

Dizajn Ketler Buono čajnika takođe zaslužuje pohvale. Elegantan i moderan, ovaj čajnik će dodati dozu stila svakoj kuhinji. Sa svojim dugim i uskim izlivom, olakšava precizno sipanje vode, što je ključno za metode pripreme kafe poput pour-over ili Aeropress. Takođe je opremljen ergonomskom drškom koja pruža udobno držanje i lako rukovanje.

Osim toga, Ketler Buono čajnik je veoma praktičan za svakodnevnu upotrebu. Ima veliki kapacitet koji vam omogućava da zagrejete dovoljno vode za više šoljica kafe odjednom. Takođe je opremljen sigurnosnim mehanizmima poput automatskog isključivanja kada voda dostigne željenu temperaturu ili kada se čajnik podigne sa postolja. To pruža dodatnu sigurnost i mir prilikom pripreme kafe.

Ketler Buono čajnik je takođe veoma jednostavan za održavanje. Njegov nerđajući čelik je otporan na mrlje i lak za čišćenje. Možete jednostavno isprati unutrašnjost i spoljašnjost čajnika ili ga obrisati vlažnom krpom kako biste održali čist izgled.

Ukratko, Ketler Buono je neophodan dodatak za sve kafoljupce koji žele postići savršenu šoljicu kafe. Sa svojom preciznošću, brzinom zagrevanja, elegantnim dizajnom i praktičnošću, ovaj čajnik će unaprediti vaše iskustvo pri pripremi kafe. Investirajte u Ketler Buono čajnik i uživajte u najboljem mogućem napitku svaki put.

Isporuka

Dostava van teritorije Republike Srbije

  • Dostava van teritorije Republike Srbije se naplaćuje
  • Očekivano vreme dospeća pošiljke do carine zemlje poručioca je do 7 dana
  • Dostavu obavljamo Poštom Republike Srbije
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Molimo Vas da imate u vidu da je pri međunarodnoj isporuci (van teritorije Republike Srbije) primalac pošiljke odgovoran za sve eventualne carinske i druge troškove regulisane zakonima zemlje primaoca, o kojima se možete informisati kod nadležnih službi dotične zemlje.

Dostava na teritoriji Republike Srbije

  • Dostava na teritoriji Republike Srbije se naplaćuje i obavlja se po principu "danas za sutra", a najkasnije u roku od 5 radnih dana. U slučaju akcijskih popusta moguće je produženje roka isporuke i do 10 radnih dana.
  • Dostavu obavljamo u saradnji sa kurirskom službom Bex, Post Express i City Express
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Prilikom uplate otkupnog iznosa, kupac plaća proviziju za usluge novčanog poslovanja (za iznos do 3.500,00 dinara provizija iznosi 45,00 dinara; za iznos uplate preko 3.500,00 dinara provizija iznosi 1% od iznosa uplate).
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Pogledajte još...