Ethiopija Guji

Iskusite savršeno slaganje pitkosti i hrabrosti ukusa. Ethiopija Guji je smela, a puterasto glatka, kvalitetna kafa koja sadrži note crne čokolade, karamele i primesu narandže.

1.000,00 RSD4.000,00 RSD

  Reset options
Šifra proizvoda: 1060 Kategorija:
Nivo prženja

2 od 5

Skala prženja

Light Medium

Neto

1000g, 250g

Opis

Ethiopia Guji je vrsta kafe koja vas vodi na nezaboravno putovanje ukusa i mirisa. Ova kafa je poznata po svojoj hrabrosti i izuzetno glatkoj teksturi. Dolazi iz regije Guji u Etiopiji, koja je poznata po visokokvalitetnoj proizvodnji kafe.

Jedna od najistaknutijih karakteristika kafe Guji je njen složen i bogat ukus. Ova kafa se odlikuje notama crne čokolade, karamele i blagom primesom narandže. Svaki gutljaj pruža zadovoljstvo i okrugli ukus koji će vas očarati.

Oznaka „SXB“ koja se često koristi za kafu Guji označava „Strogo tvrde pasulje“. To znači da su biljke uzgajane na visokim nadmorskim visinama, gde se pasulj smatra visokokvalitetnim. Ovi idealni uslovi uzgoja doprinose jedinstvenom ukusu i aromi kafe Guji.

Priprema kafe Guji može se prilagoditi vašim željama i preferencijama. Možete je pripremati kao espreso ili filtriranu kafu, koristeći metode poput French press-a ili Aeropress-a. Bez obzira na način pripreme, možete očekivati da će kafa Guji pružiti savršeno slaganje hrabrosti i glatkoće.

Ethiopia Guji je kafa koja se ističe svojom visokom kvalitetom i neodoljivim ukusom. Svaki gutljaj ove kafe vam pruža jedinstvenu kafansku avanturu. Iskusite bogatstvo i raznolikost nota koje donosi Ethiopia Guji kafa – hrabrost crne čokolade, glatkoću karamele i blagu svežinu narandže. Prepustite se ovom vrhunskom kafanskom užitku koji vas nikada neće ostaviti ravnodušnim.

Isporuka

Dostava van teritorije Republike Srbije

 • Dostava van teritorije Republike Srbije se naplaćuje
 • Očekivano vreme dospeća pošiljke do carine zemlje poručioca je do 7 dana
 • Dostavu obavljamo Poštom Republike Srbije
 • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
 • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Molimo Vas da imate u vidu da je pri međunarodnoj isporuci (van teritorije Republike Srbije) primalac pošiljke odgovoran za sve eventualne carinske i druge troškove regulisane zakonima zemlje primaoca, o kojima se možete informisati kod nadležnih službi dotične zemlje.

Dostava na teritoriji Republike Srbije

 • Dostava na teritoriji Republike Srbije se naplaćuje i obavlja se po principu "danas za sutra", a najkasnije u roku od 5 radnih dana. U slučaju akcijskih popusta moguće je produženje roka isporuke i do 10 radnih dana.
 • Dostavu obavljamo u saradnji sa kurirskom službom Bex, Post Express i City Express
 • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
 • Prilikom uplate otkupnog iznosa, kupac plaća proviziju za usluge novčanog poslovanja (za iznos do 3.500,00 dinara provizija iznosi 45,00 dinara; za iznos uplate preko 3.500,00 dinara provizija iznosi 1% od iznosa uplate).
 • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Pogledajte još...