Chemex 4-6 cup

Chemex 4-6 cup posuda, neverovatnog dizajna i vizuelne elegancije, omogućava Vam pripremanje vaše omiljene kafe veoma jednostavno, za svega 4 do 6 minuta. Oblika poput peščanog sata, izrađena od visoko kvalitetnog stakla, otporna je na toplotu.

Osim Chemexa, potrebni su vam papirni filteri i dobra kafa koju morate preliti vodom i dobiti fantastično aromatični napitak koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

8.400,00 RSD

Šifra proizvoda: 1235056 Kategorija:
Opis

Chemex 4-6 cup je elegantan i sofisticiran kafeter dizajniran da pruži izuzetno iskustvo pripreme kafe.

Chemex 4-6 cup kombinuje vrhunsku estetiku i visokokvalitetne materijale kako bi obezbedio savršenu šoljicu kafe. Izrađen od stakla visoke gustine, ovaj kafeter je otporan na toplotu i pruža čist ukus bez ikakvog primesa.

Jedinstveni oblik Chemex kafetera ima ključnu ulogu u postizanju izvanredne kafe. Vratača i filteri, koji su pažljivo dizajnirani, omogućavaju optimalno izlučivanje arome i ukusa. Gusti filter od specijalnog papira zadržava nečistoće i sedimente, pružajući čistu i bogatu šoljicu kafe.

Priprema kafe u Chemex 4-6 cup je jednostavna i zadovoljstvo je uživati u procesu. Samo postavite papirni filter u vrataču, dodajte mlevenu kafu i pažljivo prelijte vodu preko nje. Tehnika „pour-over“ omogućava kontrolisani dotok vode i omogućava maksimalno izvlačenje ukusa kafe. Rezultat je šoljica kafe koja odiše svežinom i balansom aroma.

Chemex 4-6 cup ima kapacitet od 4-6 šoljica kafe, što ga čini idealnim za deljenje trenutaka sa porodicom, prijateljima ili kolegama. Ovaj kafeter je savršen za pripremu veće količine kafe bez gubitka na kvalitetu.

Održavanje Chemex 4-6 cup je jednostavno. Nakon upotrebe, dovoljno je isprati kafeter vodom i ostaviti ga da se osuši. Stakleni deo se može prati u mašini za sudove, što olakšava čišćenje.

Ukratko, Chemex 4-6 cup je kafeter koji kombinuje eleganciju, jednostavnost i vrhunski kvalitet pripreme kafe. Ovaj sofisticirani uređaj pruža vrhunsko iskustvo kroz čistu i aromatičnu šoljicu kafe. Investirajte u Chemex 4-6 cup i uživajte u najboljem mogućem iskustvu ispijanja kafe kod kuće ili u kancelariji.

Isporuka

Dostava van teritorije Republike Srbije

  • Dostava van teritorije Republike Srbije se naplaćuje
  • Očekivano vreme dospeća pošiljke do carine zemlje poručioca je do 7 dana
  • Dostavu obavljamo Poštom Republike Srbije
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Molimo Vas da imate u vidu da je pri međunarodnoj isporuci (van teritorije Republike Srbije) primalac pošiljke odgovoran za sve eventualne carinske i druge troškove regulisane zakonima zemlje primaoca, o kojima se možete informisati kod nadležnih službi dotične zemlje.

Dostava na teritoriji Republike Srbije

  • Dostava na teritoriji Republike Srbije se naplaćuje i obavlja se po principu "danas za sutra", a najkasnije u roku od 5 radnih dana. U slučaju akcijskih popusta moguće je produženje roka isporuke i do 10 radnih dana.
  • Dostavu obavljamo u saradnji sa kurirskom službom Bex, Post Express i City Express
  • Povrat robe se vrši isključivo u slučaju reklamacije
  • Prilikom uplate otkupnog iznosa, kupac plaća proviziju za usluge novčanog poslovanja (za iznos do 3.500,00 dinara provizija iznosi 45,00 dinara; za iznos uplate preko 3.500,00 dinara provizija iznosi 1% od iznosa uplate).
  • Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod: oštećen (pre preuzimanja od strane kupca), nekompletan, ne odgovara specifikaciji narudžbine

Pogledajte još...